Acties & aanbiedingen

Waarom zomerbanden?
Een zomerband heeft de juiste maar andere rubbersamenstelling dan een winterband. Hetrubber en profiel van een zomerband functioneert optimaal bij temperaturen boven de 7ᴼC. Als het koud dreigt te worden, of wanneer op het wegdek vaker ijs, sneeuw en bladeren ligt, is hetdan ook verstandig om over te stappen op winterbanden.

Waarom winterbanden?
De rubbersamenstelling van een zomerband en een winterband verschillen zeer.Zomerbanden functioneren optimaal bij temperaturen boven de 7ᴼC. Bij lageretemperaturen wordt deze zomerband te hard en te stug en functioneert daardoor minder. Alser winterse omstandigheden zijn met ijs, sneeuw en bladeren functioneert dewinterband gewoon beter omdat dan het rubber zachter, soepeler is met meer grip opgladde wegen. Ook is het profiel van de winterband beter voor het verwerken vanmodder, sneeuw en ijs. 

Voor uw veiligheid is het daarom beter de winter voor te zijn en als hetonder de 7ᴼC wordt, over te stappen op winterbanden. Wij helpen U graag.


PS. Uw zomerbanden worden opgeslagen en slijten dus minder snel.
Welke winterbanden heeft u nodig?

Als u weet wat u zoekt is het zeer eenvoudig. Op de zijkant van de band staan de afmetingen vermeld. In de onderstaande afbeelding is de afmeting van de band 205/55-16.

 


 


Voor de beste bandenprijs,
KLIK HIER of op de afbeelding.
En de Zomerbanden?
Wij regelen voor u de opslag van zomerbanden. U rijdt dan altijd op de juiste banden en dit is wel zo veilig.

Velgen nodig?
Geen probleem. Wij leveren stalen ťn lichtmetalen velgen.